e-hurtownia EcoMydla.com.pl
Koszyk
Koszyk: 0 szt. Suma: 0,00 zł
  Katalog » OLEJKI » DO TWARZY I CIAŁA » OLEJ JOJOBA ECO 100 ML
Informacje o produkcie
OLEJ JOJOBA ECO 100 ML
Cena produktu: 38,86 zł (netto)
47,80 zł (brutto)
Zamawiana ilość:  
OLEJ JOJOBA ECO 100 ML
Dostępność Dostępny
Minimalna ilość 2
Średnia ocena
Brak recenzji
Opis
Linki
Recenzje
Olej jojoba może być stosowany do każdego rodzaju skóry, a szczególnie do skóry trudnej w pielęgnacji. Jego odmienny skład w porównaniu do innych olejów czyni jego właściwości wyjątkowymi. Natłuszcza, zmiękcza i nawilża skórę suchą, jednocześnie reguluje wydzielanie sebum skóry tłustej, wspomaga leczenie trądziku.

Jojoba charakteryzuje się bardzo wysoką zgodnością biologiczną ze skórą. Dzięki wysokiemu powinowactwu do ludzkiej skóry, łatwo jest wchłaniany przez skórę i włosy. Jojoba odżywia, zmiękcza, nawilża i natłuszcza skórę i włosy.

Olejek pochodzący z krzewu jojoba jest niezwykle odporny na jełczenie i ma bardzo długi okres trwałości. Nawet przy podgrzaniu do wysokiej temperatury nie zmienia swoich właściwości fizyko-chemicznych. Ma przyjemny, lekko słodki zapach. Jest bogaty w fitosterole, witaminę A, E i F.

Doskonale wchłaniany przez skórę, wzmacnia warstwę cementu międzykomórkowego, co w efekcie zapobiega wysuszaniu skóry.Jest jednym z nielicznych olejków polecanych tłustej skórze z trądzikiem. Wykazuje działanie lecznicze Olej jojoba jest swoją budową zbliżony do łoju wydzielanego przez ludzką skórę (sebum).

Pojemność: 100 ml
Kraj pochodzenia: Meksyk
Nikt jeszcze nie napisał recenzji o tym produkcie.
Napisz recenzję
Data dodania produktu: 27 luty 2015.
Poprzednia strona Produkt 16 z 28
w kategorii DO TWARZY I CIAŁA
Następna strona
Pozostałe produkty z kategorii DO TWARZY I CIAŁA
 
OLEJ Z NASION BAWEŁNY INDYJSKIEJ 250 ML
OLEJ Z NASION BAWEŁNY INDYJSKIEJ 250 ML Chwilowy brak ceny
Naturalny Olejek z nasion bawełny rafinowany powstaje w wyniku tłoczenia na zimno nasion bawełny indyjskiej. Wysoka zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych NNKT w olejku( kwas linolowy i olejowy), ma niesamowity wpływ na ... 
 
OLEJ Z NASION BAWEŁNY INDYJSKIEJ 100 ML
OLEJ Z NASION BAWEŁNY INDYJSKIEJ 100 ML Chwilowy brak ceny
Naturalny Olejek z nasion bawełny rafinowany powstaje w wyniku tłoczenia na zimno nasion bawełny indyjskiej. Wysoka zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych NNKT w olejku( kwas linolowy i olejowy), ma niesamowity wpływ na ... 
 
OLEJ Z NASION BAWEŁNY INDYJSKIEJ 50 ML
OLEJ Z NASION BAWEŁNY INDYJSKIEJ 50 ML Chwilowy brak ceny
Naturalny Olejek z nasion bawełny rafinowany powstaje w wyniku tłoczenia na zimno nasion bawełny indyjskiej. Wysoka zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych NNKT w olejku( kwas linolowy i olejowy), ma niesamowity wpływ na ... 
 
OLEJ Z NASION BAWEŁNY INDYJSKIEJ 30 ML
OLEJ Z NASION BAWEŁNY INDYJSKIEJ 30 ML Chwilowy brak ceny
Naturalny Olejek z nasion bawełny rafinowany powstaje w wyniku tłoczenia na zimno nasion bawełny indyjskiej. Wysoka zawartość niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych NNKT w olejku( kwas linolowy i olejowy), ma niesamowity wpływ na ... 
 
OLEJ INCA INCHI 100 ML
OLEJ INCA INCHI 100 ML 44,55 zł (netto)
54,80 zł (brutto)
Naturalny olej Inca Inchi. Kosmetyczne właściwości olejku Inca Inchi to przede wszystkim naprawa uszkodzonych tkanek skóry, zwiększenie elastyczności i pobudzenie odbudowy kolagenu skóry. Jest to jeden z najlepszych regeneratorów skórnych. ... 
Koszyk
... jest pusty
Logowanie
Powiadomienia
Ostatnio oglądane
Recenzje
Biuletyn
Chcesz być na bieżąco informowany o nowościach w sklepie ? Podaj nam swój e-mail aby otrzymywać sklepowy biuletyn.
E-mail:
Twoje imię:
Powiadom znajomego
Powiedz o tym produkcie swoim znajomym
26 luty 2018
778413 wywołań od 01 październik 2013